Hoppa till innehåll

Kock

Restaurang och Livsmedel

Dag, 1000 poäng

Utbildningen vänder sig till dig som vill bli kock inom storkök. Vill du arbeta med mat och service så ger denna utbildning dig förutsättningar att arbeta i branschen.
Utbildningen är på 2 terminer. Viss tid av utbildningen sker på en arbetsplats (APL).
Saknar du kunskaper motsvarande svenska åk 9 måste du läsa svenska i kombination med kockutbildningen. Utbildningen är då på 3 terminer.

Du får kunskaper inom restaurang och storkök. Du lär dig traditionell och modern matlagningsteknik. Grundläggande kunskaper inom hygien- och livsmedelskunskap tillsammans med matlagningskunskap ger dig goda chanser till jobb i branschen. Via praktiken i utbildningen får du ökad arbetslivserfarenhet och  under handledning får du  yrkeskunskaper på en arbetsplats. Du får också lära dig grunderna i servering, service och bemötande och du får träna på att skapa smakfull och näringsriktig mat.

Förkunskapskrav

SFI D eller motsvarande kunskaper

 

Ämnes-/kursplan

RLXAAR

Anmälningskod

RLXAAR

Skolform

Gymnasial utbildning

Kurser (8 st)

1 Kursstart

  1. Kursstart 4986630

    Kursstart
    Ansökan stänger
    Skola
    Holaveden
    Slutdatum
    Antagningsbesked